RMS administratör slutar till sommaren

0

Efter 6 år som administratör för RMS har jag bestämt mig för att det är dags att ta nya kliv.
Jag kommer att ta en paus från arbetslivet och studera ett år och samtidigt fundera vidare, planera och börja verkställa planer som växt fram under åren.

Att arbeta med RMS styrelse är ett trevligt uppdrag och som har berikat mitt arbete med att få lära mig nytt, men framför allt att få träffa riktigt trevliga människor som alla jobbar för att uppnå ett gemensamt mål- att på olika sätt verka för den regionala musiken runt om i hela Sverige. Tillsammans med RMS styrelse har jag vid ett flertal tillfällen, förundrats över att det går att förena produktivt arbete och att samtidigt ha det riktigt trevligt! I RMS styrelse utesluts vare sig det ena eller det andra.

Så om än jag känner att det är dags för mig att gå vidare, så är det med en viss portion av vemod då jag kommer att sakna er alla både i styrelsen och RMS medlemmar! Tack för dessa år och tack för att ni gjort min tid så trevlig!