Regional Musik i Sveriges årsmöte 2020

0

31 mars – 1 april välkomnas RMS medlemmar till Halmstad. Musik Hallandia står som värd för mötet. Boka redan nu in datumen i kalendern.

Semestertider

0

Mellan vecka28 tom vecka 31 har RMS administration stängt för semester. Åter 5 aug. Trevlig sommar!

Höstmöte 11-13 sept

0

Välkomna alla RMS medlemmar till höstmöte. Då vi hade så fina dagar i Visby förra året, upprepar vi med att i år åter ses på Gotland med GotlandsMusiken som värd för mötet. Anmälan sker till RMS administratör ulrika.nilsson@regionalmusikisverige.se.

Här kan du läsa programmet

Höstmöte 2019

0

Höstmötet 2019 blir efter önskan återigen i Visby med GotlandsMusiken som värd. Vi träffas den 11 sep med en middag på kvällen och avslutar vid lunchtid 13 sep.
Program och anmälan kommer ut i mitten av juni,

Tack för årets Folk och Kultur!

0

Tack alla inblandade i årets Folk och Kultur!

Jag hoppas att ni som hade möjlighet att vara i Eskilstuna känner hur viktig och etablerad denna mötesplats redan har hunnit bli och att ni också tyckte att vår monter var väldigt fin. Och att ni känner stolthet över att det faktiskt är vi tillsammans med Länsteatrarna och Länsmuseerna som gjort detta möjligt!

Och att vi nu ser fram emot Folk och Kultur 2020!

Nina Björby, ordförande RMS.

Besök oss under Folk och Kultur!

0

Kom och besök oss i vår monter under Folk och Kultur. Vi finns på plats nr 21 direkt när du kommer in på utställartorget.

RMS årsmöte 2019

0

RMS årsmöte 2019 är förlagt till 3-4 april. Som värd för mötet står Smålands Musik & Teater.
Program och anmälan skickas ut i början av februari.