RMS årsmöte 2019

0

RMS årsmöte 2019 är förlagt till 3-4 april. Som värd för mötet står Smålands Musik & Teater.
Program och anmälan skickas ut i början av februari.

Anmäl dig till RMS höstmöte 11-12 okt

0

Vi träffas redan torsdag 11 oktober och får som sedvanligt en blandning mellan föreläsningar, interna frågor och allmänt umgänge. Jag hoppas att ni alla har möjlighet att skicka såväl anställda som förtroendevalda, då vi alla behövs i våra olika roller och att ni har möjlighet att vara kvar på fredagskvällens föreställning.

Regional Musik i Sveriges årliga höstmöte. I år får vi gästa Visby igen och det ska bli extra spännande att vi får tillfälle att se Sverigepremiären av Stephen Sondheim’s komiska musikal – Underjorden Tur & Retur på fredag den 12 oktober.

Varmt välkomna till Visby och Regional Musik i Sveriges årliga höstmöte!

Nina Björby

Ordförande Regional Musik i Sverige

Läs programmet här Program höstmöte RMS Gotland utskick 20 aug

För att anmäl dig till mötet – kontakta Ulrika Nilsson administratör

Save the date RMS höstmöte i Visby 11-12 oktober,

0

En månad efter valet i höst 11-12 okt är det dags för RMS höstmöte i Visby med GotlandsMusiken som värd.
Under höstmötet vill vi ge inspiration och väcka nya tankebanor, samtidigt som vi umgås och nätverkar.

På fredagskvällen går vi på Sverigepremiären av Stephen Sondheim’s komiska musikal ”Underjorden tur & retur” med Janne Åström, Andreas Nilsson och Babben Larsson i några av rollerna. Läs mer om föreställningen här.

Programmet i sin helhet och anmälan skickas ut i slutet av augusti. Har du frågor? Kontakta RMS administratör via mail.

RMS välkomnar ny medlem!

Ny medlem i RMS – KulturUngdom i Västra Götaland

Utdrag från KulturUngdoms hemsida:

KulturUngdom är en ideell förening som backar, synliggör och utvecklar initiativ kring eget skapande, projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i Västra Götaland. Sedan starten 1994 arbetar vi med att främja kulturutövares och arrangörers rättighet till inflytande och delaktighet i kulturlivet. Vilken konstform du än sysslar med och i vilken form och storlek du än vill att den ska ta sig uttryck, så erbjuder vi samarbeten, nätverk och kontakter lokalt, nationellt och internationellt. Vi stöttar också med marknadsföring, kulturstödet K-Pengar och teknik. Vår verksamhet bygger på dina idéer och visioner, stora som små, allt är möjligt.

Folk och Kultur – i morgon bara en vecka kvar!

0

På onsdag nästa vecka 7 februari slår portarna upp för det första Folk och Kultur !
Mellan 7-10 februari i Munktellstaden, Eskilstuna, kan du få ta del av ett gediget program med både seminarier, föreställningar, utställningar och mycket mer. Läs programmet i sin helhet här och köp ditt deltagarpass.

Lyssna till radio Sörmland om Folk och Kultur

Projektledare Linde Sjöstedt berättar om Folk och Kultur i Dagens Nyheter