Höstmöte 2019

0

Höstmötet 2019 blir efter önskan återigen i Visby med GotlandsMusiken som värd. Vi träffas den 11 sep med en middag på kvällen och avslutar vid lunchtid 13 sep.
Program och anmälan kommer ut i mitten av juni,

Tack för årets Folk och Kultur!

0

Tack alla inblandade i årets Folk och Kultur!

Jag hoppas att ni som hade möjlighet att vara i Eskilstuna känner hur viktig och etablerad denna mötesplats redan har hunnit bli och att ni också tyckte att vår monter var väldigt fin. Och att ni känner stolthet över att det faktiskt är vi tillsammans med Länsteatrarna och Länsmuseerna som gjort detta möjligt!

Och att vi nu ser fram emot Folk och Kultur 2020!

Nina Björby, ordförande RMS.

Besök oss under Folk och Kultur!

0

Kom och besök oss i vår monter under Folk och Kultur. Vi finns på plats nr 21 direkt när du kommer in på utställartorget.

RMS årsmöte 2019

0

RMS årsmöte 2019 är förlagt till 3-4 april. Som värd för mötet står Smålands Musik & Teater.
Program och anmälan skickas ut i början av februari.

Anmäl dig till RMS höstmöte 11-12 okt

0

Vi träffas redan torsdag 11 oktober och får som sedvanligt en blandning mellan föreläsningar, interna frågor och allmänt umgänge. Jag hoppas att ni alla har möjlighet att skicka såväl anställda som förtroendevalda, då vi alla behövs i våra olika roller och att ni har möjlighet att vara kvar på fredagskvällens föreställning.

Regional Musik i Sveriges årliga höstmöte. I år får vi gästa Visby igen och det ska bli extra spännande att vi får tillfälle att se Sverigepremiären av Stephen Sondheim’s komiska musikal – Underjorden Tur & Retur på fredag den 12 oktober.

Varmt välkomna till Visby och Regional Musik i Sveriges årliga höstmöte!

Nina Björby

Ordförande Regional Musik i Sverige

Läs programmet här Program höstmöte RMS Gotland utskick 20 aug

För att anmäl dig till mötet – kontakta Ulrika Nilsson administratör

Save the date RMS höstmöte i Visby 11-12 oktober,

0

En månad efter valet i höst 11-12 okt är det dags för RMS höstmöte i Visby med GotlandsMusiken som värd.
Under höstmötet vill vi ge inspiration och väcka nya tankebanor, samtidigt som vi umgås och nätverkar.

På fredagskvällen går vi på Sverigepremiären av Stephen Sondheim’s komiska musikal ”Underjorden tur & retur” med Janne Åström, Andreas Nilsson och Babben Larsson i några av rollerna. Läs mer om föreställningen här.

Programmet i sin helhet och anmälan skickas ut i slutet av augusti. Har du frågor? Kontakta RMS administratör via mail.